2a part del MSC21 al carrer: Inscriu-te aquí!

2a part del MSC21 al carrer: Inscriu-te aquí!

L’edició d’aquest MSC21 compta amb una segona part en format presencial el 27, 28 i 29 de juny

El passat 5 i 6 de maig de 2021 SETEM va celebrar la 6a edició del Mobile Social Congress, en format virtual. Sota el lema “Sense cobertura: Impactes Postcovid -19 a la indústria electrònica”, el congrés va fer un recull i una presentació dels principals impactes en drets laborals i ambientals presents al llarg de la indústria electrònica, i en com la Covid-19 ha suposat un agreujant.

Pròximament es realitzarà la segona part, prevista pels dies 27, 28 i 29 de juny 2021 de manera presencial, i en resposta al Mobile World Congress, que començarà el 28 de juny a la Fira de Barcelona. S’oferiran activitats presencials i gratuïtes lligades a la visibilització de les iniciatives locals existents en reparació, reutilització, i el reacondicionament d’aparells.

Tens ganes de descobrir què hi ha darrere del mòbil que portes a la butxaca, l’ordinador que utilitzes per treballar, o la teva tauleta, i descobrir alternatives de consum més sostenibles i justes? Aquest és el programa d’activitats, no te les perdis!

Des de SETEM Catalunya, creiem imprescindible sensibilitzar a la ciutadania, per tal que sigui responsable amb els seus residus electrònics, es mobilitzi i actuï fins a on té abast per desafiar l’obsolescència programada i la consegüent generació de residus.

Per aconseguir-ho, organitza anualment el Mobile Social Congress, un espai de reflexió, coneixement i intercanvi al voltant dels impactes socials i ambientals vinculants al model actual de producció, consum i descartament d’aparells electrònics, i sobre les alternatives existents articulades amb la Sobirania Tecnològica i l’Economia Social i Solidària.

Descarrega els materials:

Cartell A3

Flyer A5

Amb el suport de:

Amb la col·laboració de:

One comment

  1. Pingback: El Mobile Social Congress vuelve a contraprogramar el MWC desde la calle | es.ServeisTIC.net

Comments are closed.