Mobile Social Congress

MSC 2017

El 28 de febrer i l’1 de març al Pati Manning (c/Montalegre núm. 7, Barcelona), coincidint amb el Mobile World Congress, arriba la segona edició del congrés alternatiu de l’electrònica que t’explicarà tot allò que l’MWC no fa!

Consulta el programa complet del Mobile Social Congress: taules rodones, projeccions de documentals, tallers, Restart Party (inscriu-t’hi!) i DJ de música lliure i el dossier amb més informació detallada.

ESPOT PROMOCIONAL.

CONVOCATÒRIA DE PREMSA: dilluns 27 acció de carrer a les portes de l’MWC i dimarts 28 a les 11h roda de premsa a l’Auditori del Pati Manning.

MANIFEST 2017.

VÍDEO-RESUM DE L’MSC 2017

Amb la col·laboració de la Teixidora.net, prendrem apunts col·lectivament de tots els continguts del congrés. Trobareu els pads aquí.

Pots venir-hi en bicicleta: disposem de pàrquing vigilat i gratuït amb Cyclolock!

Durant el congrés, tractarem 6 temàtiques estructurades en dos eixos: els impactes al Sud Global de l’activitat lligada a les cadenes de subministrament i al cicle de vida de l’electrònica i les alternatives a les estructures monopolístiques i privatives de les telecomunicacions i la sobirania tecnològica. Us deixem una infografia de cadascun dels temes que s’exposaran en panels amb la participació de persones expertes:

Extracció perillosa de minerals a l’RD Congo.
Vulneracions de drets laborals a les fàbriques.
Obsolescència programada i abocadors de residus.
Oligopolis empresarials.
Programari lliure.
Procomú.

 

 

Entitats col·laboradores:

Africaye, ASPERTIC, Amnistia Internacional Catalunya, Capa8,  Cyclolock, CooperAcció, Dimmons, El TEB, Electronics Watch, Enginyeria Sense Fronteres, eReuse.org – Circuit Pangea, Escola de Cultura de Pau UAB, Eticom-Som Connexió, eXo.cat, Fairphone, Free Knowledge Institute/Xarxa Comuns IoT: The Things Network Catalunya/ Digital DIY, Free Software Foundation Europe, Good Electronics, Grupo de Estudios Africanos, Guifinet, International Peace Information Service, Jamgo, Justícia i Pau, Lliga dels drets dels pobles, Programa UPC-Reutilitza, Restarters Barcelona, Softcatalà, Solidaritat Castelldefels Kasando, SOMO.