Mobile Social Congress

Contenido HOME

Aquest 2022 inaugurem la 7a edició del Mobile Social Congress

Un espai obert a la ciutadania, que ofereix una mirada crítica a l’actual model de producció i consum d’aparells electrònics i de les tecnologies de la informació i la comunicació, i una oportunitat per conèixer models i projectes alternatius basats en la sobirania tecnològica, la sostenibilitat, i el benefici social.

Enguany, volem abordar com podem posar la tecnologia al servei de la vida, entenent vida com el benestar de les persones a una punta i l'altra de la producció i el consum, i l'equilibri necessari per mantenir vius els ecosistemes que sustenten la biodiversitat, i la vida humana al planeta Terra.

Per què venir?

La creixent digitalització, l’ús de la intel·ligència artificial, el cotxe elèctric, el control de dades, entre d’altres temes que tractarem en aquest MSC, són qüestions que estan marcant el nostre present però que sobretot marcaran el nostre futur.

L’MSC reunirà expertes del Nord i del Sud, per aportar una mirada crítica, per tal de poder prendre un paper actiu com a ciutadania alhora d’escollir les polítiques i opcions de consum que contribueixin a un món més sostenible, més sa, i més just, tant per nosaltres, com per les nostres famílies.

Què trobaràs en aquest #MSC22?

Un taller de reparació, música en directe de Three Cool Cats, una exposició, i xerrades presencials i en línia amb traducció simultània al català, l’anglès i el castellà.

T’esperem del 27 de febrer al 2 de març al Born de Barcelona!