Dona’ns un cop de mà: fes-te voluntari del Mobile Social Congress

Dona’ns un cop de mà: fes-te voluntari del Mobile Social Congress

Mobile Social Congress 2017

Un any més, torna el Mobile Social Congress, el congrés alternatiu al Mobile World Congress que planteja alternatives per avançar cap a un model electrònic just. Coneix el programa complet de les dues jornades aquí.

Busquem persones voluntàries per ajudar-nos tant en diverses tasques, des d’encartellar Barcelona els dies previs, fins a diverses tasques de suport  en l’execució dels congrés els dies 26, 27 i 28 de febrer.

T’interessa conèixer més a fons el model electrònic global i els seus impactes en els drets de les treballadores d’aquesta indústria, així com els de les comunitats afectades per l’activitat minera que subministra materials necessaris per aquesta indústria? Però alhora, vols conèixer iniciatives que contribueixen a la sobirania tecnològica i el paper de les dones en aquest desenvolupament o el de les cooperatives que estan treballant per millorar el reciclatge i la reutilització de residus electrònics. Vine i ajuda’ns a fer possible el MSC!

Omple el següent formulari per formar part de l’equip de voluntariat

Tens temps fins el 20 de febrer per fer-ho. Per a més informació, pots escriure’ns a voluntariat@setem.org. Realitzarem una sessió formativa prèvia.