Mobile Social Congress

Tallers 2020

TALLERS

Dimarts 25 de febrer

SALA PLATÓ (Cal inscripció prèvia)

  • 17 h - 18 h
    Urban Mining (Solidança)

Obrirem els nostres aparells mòbils vells i en desmuntarem les peces. Tot seguit, coneixerem els diferents components que s’amaguen darrere els nostres aparells, la seva utilitat i procedència. Alhora, aprendrem en quins punts s’han de dipositar els diferents elements del mòbil perquè se’n faci un reciclatge correcte i eficient. Recordeu que és important dur els vostres propis aparells mòbils vells!

Fomulari d'inscripció

 

  • 18,30 h - 20,30 h
    Restart Party (Restarters)

Un grup de voluntaris i voluntàries amb habilitats tècniques ajudarem a les persones assistents a reparar els aparells electrònics espatllats.

• Omple un formulari per cada aparell que vulguis reparar. (Demanem portar només un aparell per participant, per així poder atendre al màxim de persones possibles, però si ho necessites, pots inscriure més d'un i, en cas que hi hagi temps suficient, intentarem reparar la resta d'aparells).

* Et demanem dades personals només per posar-nos en contacte amb tu en cas de necessitat o per avisar-te en cas de cancel·lació.

* Donada la seva complexitat i dificultat, preferim no intentar reparar càmeres fotogràfiques o impressores.

Formulari d'Inscripció


Dimecres 26 de febrer

AULA 1 i AULA 2  (Cal inscripció prèvia)

 

  • 9,30 h - 14,30 h
    Ideató (Pangea, Andròmines, Fundació Trinijove, Innoground)

Com podríem donar una segona vida als components dels mòbils obsolets per a evitar que es converteixin en residu? Farem una sessió d'Ideació de 4 hores per a donar solució al repte . Aquesta activitat està emmarcada dins d'una Competició per equips que es durà a terme al llarg del mes de febrer. Tanmateix, els/les visitants curiosos/es que vulgueu aprendre, també podreu fer-ho venint a aquesta sessió plenària.

Formulari d'Inscripció

 

*Tots els Tallers són gratuïts i amb places limitades