Presentem la Guia d’activisme estudiantil ‘Universitats en Acció’

Presentem la Guia d’activisme estudiantil ‘Universitats en Acció’

Presentem la Guia Universitats en Acció, un document per a l’activisme estudiantil pels drets humans i laborals a la indústria electrònica. La guia ha estat elaborada per SETEM Catalunya amb la col·laboració de l’organització britànica People & Planet en el marc del projecte europeu Make ICT Fair.

Aquesta guia té l’objectiu de facilitar els coneixements i les eines necessàries per a la mobilització a les universitats de Catalunya a favor de la compra pública responsable d’equipaments electrònics, un dels capítols de despesa més importants de les institucions públiques i especialment de les acadèmiques.

En aquestes pàgines l’alumant tindrà una orientació per fer activisme a les facultats i sumar-se a les reivindicacions en clau de justícia global per millorar les condicions de les forces de treball de tot el món. També permet solidaritzar-se amb l’explotació que pateixen treballadors i treballadores a les fàbriques de producció d’electrònica, promovent que la vostra universitat es comprometi contra aquesta explotació.

Consulta aquí la Guia ‘Universitats en Acció’