Presentem la Guia d’activisme estudiantil ‘Universitats en Acció’

Presentem la Guia d’activisme estudiantil ‘Universitats en Acció’

Presentem la Guia Universitats en Acció, un document per a l’activisme estudiantil pels drets humans i laborals a la indústria electrònica. La guia ha estat elaborada per SETEM Catalunya amb la col·laboració de l’organització britànica People & Planet en el marc del projecte europeu Make ICT Fair.

Aquesta guia té l’objectiu de facilitar els coneixements i les eines necessàries per a la mobilització a les universitats de Catalunya a favor de la compra pública responsable d’equipaments electrònics, un dels capítols de despesa més importants de les institucions públiques i especialment de les acadèmiques.

En aquestes pàgines l’alumant tindrà una orientació per fer activisme a les facultats i sumar-se a les reivindicacions en clau de justícia global per millorar les condicions de les forces de treball de tot el món. També permet solidaritzar-se amb l’explotació que pateixen treballadors i treballadores a les fàbriques de producció d’electrònica, promovent que la vostra universitat es comprometi contra aquesta explotació.

Consulta aquí la Guia ‘Universitats en Acció’

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: