Signa les peticions globals per avançar cap a una electrònica justa!

 

  • #LongLiveMyPhone

Tenim una oportunitat històrica per a demanar a la Comissió Europea mòbils més durables i reparables, i així disminuir el seu impacte social i ambiental negatiu. Per a aconseguir-ho, hem de fer soroll abans que la UE publiqui el seu Circular Economy Action Plan a inicis de Març 2020. Molt de soroll!

SIGNA AQUÍ LA PETICIÓ

 

  •  Universitats en acció

La compra pública responsable d’electrònica a un clic. Les comunitats universitàries – alumnat, exalumnat, PAS i professorat – ens mobilitzem per tal que les universitats públiques catalanes formin part de la fundació Electronics Watch. A través d’aquest lloc web fem arribar la nostra petició als rectorats així com al CSUC.

SIGNA AQUÍ LA PETICIÓ

 

 

  • iSlave at 10: Petició global a Apple per frenar abusos contra les persones treballadores

Durant el 10è aniversari de l’iPhone, SACOM llança la campanya iSlave at 10, que revela a través d’entrevistes i informes per revelar les violacionsde drets laborals en aquests 10 anys en aquesta empresa. La campanya demana assegurar el dret de sindicació de les persones treballadores, doblar el salari bàsic (sense hores extres) per a una vida digna i frenar la flexibilització laboral.

SIGNA AQUÍ LA PETICIÓ

 

  • Crida a Samsung per protegir els treballadors i treballadores a Vietnam, Corea i arreu del món

Els principals defensors dels Drets Humans, els drets laborals, els drets de les dones, la salut pública, la justícia ambiental i les organitzacions de compra sostenibles de tot el món demanen a Samsung que protegeixi als milers de treballadors, la majoria dones amb edat de tenir fills, que fan els seus mòbils telèfons en fàbriques a Vietnam.

SIGNA AQUÍ LA PETICIÓ

 

  • Public Money, Public Code

Per què el programari creat amb els diners dels contribuents no s’allibera com a programari lliure? Volem legislació que reguli que el programari finançat públicament pel sector públic es faci públic com a programari lliure o codi obert. Si són diners públics, el codi ha de ser públic. El codi pagat per la gent ha d’estar disponible per a altres persones!

SIGNA AQUÍ LA PETICIÓ
  • Complicit: Demana a Samsung i Apple que protegeixin els treballadors dels enverinaments

Mireu el trailer del documental Complicit i firmeu la petició demanant que Apple i Samsung i altres productors d’electrònica de consum protegeixin els treballadors i treballadores eliminant totes les toxines conegudes i productes químics que causen càncer com el benzè i el n-hexà de totes les etapes de la cadena de subministrament de fabricació de dispositius.

SIGNA AQUÍ LA PETICIÓ